Selecteer een pagina

CASE

IMPACT CASE

PRACHTIG KRACHTIG

De ambitie van de Gemeente Heerlen is om de stad een plek te maken waar iedereen meedoet. Maar, hoe pak je dit aan op een toegankelijke en inclusieve manier?  ImpactHunters kreeg de vraag om een concept te ontwikkelen dat meer zichtbaarheid geeft aan vrouwen met een (on)zichtbare beperking.

Ons team kwam met een aantal ideeën en concepten. Het concept ‘Prachtig Krachtig’ werd gekozen. ‘Prachtig Krachtig’ is een expositie in de publieke ruimte met krachtige portretten van vrouwen met een (on)zichtbare beperking op levensgrote Trotters. Het zijn inspirerende vrouwen die zich vol overgave inzetten voor anderen en een plekje in de maatschappij. Hun verhalen, gebundeld in een boekje en doormiddel van een QR-code online terug te lezen, laten zien dat je, ook met een beperking, onbegrensd kunt leven.

ONZE ROL

ImpactHunters was van begin tot eind verantwoordelijk voor onder andere de conceptontwikkeling, de selectie en het benaderen van een diverse groep participanten, copy, fotografie, vergunning en logistiek. Dat deden we op onze eigen manier: van start tot finish. Als teamspeler, zodat het resultaat ook echt voor en door de deelnemers was. En krachtig genoeg om de dingen ook echt voor elkaar te krijgen.

Meer weten, of wil jij het  ‘Prachtig Krachtig’ concept in jouw gemeente uitrollen? 

TAGS

Start to finish

Event management

Conceptontwikkeling

Logistiek

Photography

Copy

THIS MADE IMPACT