Selecteer een pagina

CASE

IMPACT CASE

STROMER BIKES

Stromer on tour

Speed-pedelecs: deze e-bikes zijn bezig met een snelle opmars. Om die opmars kracht bij te zetten, organiseerde Stromer Bikes het event ‘Stromer on Tour’. De internationale marktleider in speed-pedelecs toerde door Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. ImpactHunters hielp Stromer Bikes met de organisatie van deze reeks events in Nederland en België.

Het doel van Stromer Bikes was om de potentiële doelgroep kennis te laten maken met de nieuwe e-testbikes. De ervaring leert dat mensen een e-bike het liefst in het echt zien. Kijken, fietsen, testen en ervaren. Het concept was duidelijk: bied mensen de kans om zelf advies in te winnen en een grondige testrit te maken. Zo ontstonden de ‘Stromer on Tour’ events, waarbij Stromer Bikes met de snelle e-bikes als een karavaan door de voor haar belangrijkste landen trok.

ONZE ROL

Het team van ImpactHunters is gepokt en gemazeld als het om het organiseren van events en beurzen gaat. Daarbij heeft het team ook de nodige kilometers op de teller staan in de fietswereld. De perfecte match dus. ImpactHunters zorgde voor de promotie van de events in Nederland en België.

TAGS

Relatie management

Marketing

Conceptontwikkeling

Branding

THIS MADE IMPACT