Selecteer een pagina

CASE

IMPACT CASE

NAARBUITENGOED

Buitengewoon ondernemerschap

Kom mee naar buiten! Dat is de missie van NaarBuitengoed, een coöperatie van ondernemers in het Buitengoed Geul en Maas. Een fantastisch gebied van natuur en landgoederen in Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul. NaarBuitengoed gelooft dat het nodig is om samen te werken aan nieuwe manieren van natuur- en erfgoedbeleving in Zuid-Limburg en vroeg ImpactHunters om hierbij te helpen.

We gingen vol inspiratie aan de slag met dit goede idee en ontwikkelden samen met de ondernemers innovatieve en/of maatschappelijke concepten. Het komende jaar werken we aan de verduurzaming van landgoederen, de aanplant van 1000 hoogstam fruitbomen en het inzetten van digitale technologie om de landgoederen ook op een moderne manier aan elkaar te verbinden.

ONZE ROL

ImpactHunters heeft jarenlange ervaring in de commerciële sector en in dit project zetten we deze ervaring in om innovatief ondernemerschap te stimuleren. We ondersteunen bij processen en initiëren concepten in samenwerking met de leden en bestuurders van de coöperatie. Zo helpen we de mooie ‘naar buiten’ ideeën en activiteiten van ondernemers, organisaties en bewoners succesvol te maken.

TAGS

Strategisch advies

Conceptontwikkeling

Communicatie

Aanjager

THIS MADE IMPACT