Selecteer een pagina

CASE

IMPACT CASE

LOOPGESMEERD.NL

Een hufterproof oplossing voor verstrekking van  zonnebrand

Je bent op een festival of buitenevenement en je vergeet de zonnebrand. Dat zal wel niet zo’n vaart lopen denk je. Maar, wist jij dat elke keer dat je verbrandt jouw kans op huidkanker toeneemt?  LoopGesmeerd vroeg zich af hoe ze het uitdelen van zonnebrand op evenementen en openbare locaties gemakkelijker konden maken. Ze benaderden ImpactHunters voor een betaalbare én hufterproof oplossing.

Wij bedachten een zuil waar mensen zelf zonnebrand kunnen tappen. Met de zuil kunnen ondernemers, organisatoren en stichtingen op een betaalbare manier zonbescherming voorzien voor hun klanten en bezoekers. Naar wens kan er branding op de zuil worden toegevoegd, van een basiszuil met Loopgesmeerd bestickering tot een volledige branding in huisstijl van de afnemer. Dat zorgt ervoor dat de zuil ook als promotietool kan worden ingezet.

ONZE ROL

ImpactHunters helpt goede ideeën als deze graag vooruit en we bleven van start tot finish betrokken: voor conceptontwikkeling, branding, marketing én uitrol. Daarbij hebben we veel oog voor de marktwaarde van concepten. We vonden ondernemers bereid om de zuilen op buitenlocaties te plaatsen en al snel liep zonnebrand uitdelen een stuk gesmeerder.

TAGS

Start to finish

Relatie management

Conceptontwikkeling

Branding

Marketing

THIS MADE IMPACT